Servei de Publicacions de la UAB Web de la UAB Tornar / Volver

a

La revista Enrahonar examina les epistemologies feministes en el seu últim número

El Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) acaba de publicar el darrer número de la revista Enrahonar, corresponent al vol. 60 (2018): Epistemologies feministes.

Enrahonar és una revista acadèmica de filosofia fundada l'any 1981 i editada pel Departament de Filosofia de la UAB. Aquest últim monogràfic incorpora sis articles que reflexionen al voltant de les teories i pràctiques dels sabers del feminisme.

En aquesta línia, la coordinadora del volum i professora de Filosofia Contemporània de la UAB, Begonya Sáez Tajafuerce, participarà en el col·loqui "Quina violència s'infringeix sobre les dones?", organitzat per l'Associació d'Amics de la UAB amb la col·laboració de l'Observatori per la Igualtat de la UAB, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

L'acte tindrà lloc el dijous 8 de març, a les 19 h, a la sala d'actes Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès. Durant el col·loqui s'analitzarà la violència que pateixen les dones des de tres perspectives diferents: el dret, la filosofia i la comunicació.

Enrahonar es pot adquirir en format paper a través de la pàgina web del Servei de Publicacions de la UAB i es pot consultar en versió electrònica d'accés obert a través de la pàgina web de la revista (http://revistes.uab.cat/enrahonar).

05/03/2018 [Imprimir]