Servei de Publicacions de la UAB Web de la UAB Tornar / Volver

a

Preferentes y subordinadas. Una tragedia española es presentarà al juny a Madrid

Nou títol de la col·lecció «El espejo y la lámpara»

Actualment sabem que la causa de la mala premsa que tenen les preferents i les subordinades és el mal ús que en van fer moltes entitats financeres entre els anys 1999 i 2009. El daltabaix sofert per milers d’estalviadors va ser considerable i aquest problema encara continua aixecant una gran controvèrsia perquè és molt lluny d’haver quedat ben resolt.

Fins ara no es disposava d’una relació completa dels imports emesos per cadascuna de les entitats i de les seves principals condicions que facilités la comprensió d’aquests malaurats esdeveniments. L’essència d’aquesta obra és precisament satisfer aquest buit fent servir un llenguatge rigorós però assequible per als lectors sense grans coneixements tècnics.

Amb motiu de la seva publicació i coincidint amb la celebració de la Fira del Llibre de Madrid (FLM), el nou títol de la col·lecció «El espejo y la lámpara» serà presentat el dijous 1 de juny, a les 18.30 h, a l’espai UNE de la Librería del BOE (C/ Trafalgar, 27. Madrid).

A l’acte, hi intervindran:

Jaime Terceiro, catedràtic emèrit de la Universitat Complutense de Madrid (UCM) i membre de la Reial Acadèmia de Ciències Morals i Polítiques.

Antoni Serra Ramoneda, catedràtic emèrit de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), expresident de Caixa Catalunya i autor del llibre.

Joan Carles Marset, director del Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Properes presentacions:

15/06/17 Barcelona (19 h). Llibreria Documenta.

28/06/17 València. Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa.Més informació

24/05/2017 [Imprimir]